Fiken – eller eAccounting – eller andre regnskapsprogram

Du trenger litt (eller mye) hjelp for å komme videre med føringen av ditt eget regnskap. Prøv gjerne support hos din programleverandør først. (Tripletex-support, Fikensupport, eAccounting-support,,,, og alle de andre)

Penger


Komme igang med Fiken, eAccounting el.l.

Enten du skal ha inn saldoer fra tidligere program/regnskapsfører eller starter et nytt firma, kan det være greit å ha en kontroll med at det blir riktig. Vi gir også gode tips for hvordan du kan gjøre arbeidet enklest framover i nettopp ditt regnskap. Velg mellom timepris eller pakkepris/fastpris kr. 1.500 som inkluderer både innlegging, skriftlige tips og en prat på telefon (el.l.) for å få deg i gang.


Løpende kontroll av det du selv har gjort.

Når du kanskje er godt i gang, men likevel lurer på om alt blir riktig. Kanskje du har korte spørsmål som ikke «support» hjelper deg med. En ekstra sjekk før momsoppgjørene sendes inn eller året går mot slutten. Eller vi kan hjelpe deg med å finne en bedre måte å gjøre ting på og sjekke at du bruker mva koder, kontoer etc hensiktsmessig. Normalt er dette timeprisbasert, men vi kan også gi deg et tilbud på gunstig fastpris etter å ha gjennomført to perioder (mnd/termin) på timepris.


Årets viktigste jobb – når skattemeldingen skal sendes inn.

Skattemeldingen du sender inn er kanskje avgjørende for din privatøkonomi, enten du har ENK eller AS. Å få med alle muligheter for kostnadsføring, alle framføringer eller avskrivinger, kan bety store utslag på skattemeldingen og ingen regnskapsprogram hjelper deg med all fagkunnskapen som skal til for å få dette til på den gunstigste måten for nettopp deg. Årsavslutningsmodulen i Fiken (el.l.) er til god hjelp, men kan ikke fange opp alle muligheter. Og før du går igang med skattemeldingen bør regnskapet være avstemt og kontrollert. Her kan det være mye penger å spare på å få en faglig gjennomgang. Timepris – vår faste på 650,-.


Noe har gått feil eller du rekker ikke å gjøre alt.

Det er vanlig at det er litt vanskelig å komme igang med egen regnskapsføring. Jobben burde vært gjort jevnlig, men du rekker kanskje ikke over. Eller du føler at noe har blitt feil og du får liksom ikke helt oversikten. Eller kanskje er det enda bedre og du har ikke tid til regnskapsføring fordi ditt eget salg går strålende og all din tid går med til det du virkelig liker å drive med. Vi kan hjelpe det med å få regnskapet til å «forsvinne» fra «to-do»-listen og bli borte fra det du «burde» gjøre. Betal for 1-få 2. Du betaler for èn time (650,-) og vi tar en gjennomgang på omtrent to timer for å se status, finne ut hva som eventuelt mangler for å gå videre (bank info, tilganger etc) og gir et anslag på tid for å komme dit du ønsker. Småting fikser vi underveis.


Når du føler at det ikke kan stemme….

Kanskje har du kranglet med tidligere regnskapsfører og mistenker at de har gjort noe feil (ja, det skjer) eller du ikke kan forstå at skatteetaten skal ha så mye penger av deg. Ofte har kunden rett og normalt finnes det da løsninger. Skattemeldinger kan sendes inn på nytt og vi har erfaring med å hente inn ti-tusner som har syntes «tapt». Ja, det koster litt tid, men vi vil ta en rask vurdering først om mengden jobb for å få korrigert er lønnsomt i forhold til hva som kan spares/refunderes.